O maşină a intrat în barierele de securitate de la Parlamentul din Londra, rănind mai multe persoane. Şoferul vehiculului a fost arestat, a anunţat poliţia, scrie The Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Serviciul de ambulanţă din Londra a confirmat că au fost tratate două persoane la faţa locului care au fost apoi transportate la spital. Rănile nu erau grave.

Scotland Yard a precizat pe Twitter: „Deşi orice este posibil, unitatea anti-terorism a Poliţiei Metropolitane coordonează investigaţia de la Westminster”.

Un martor a declarat că a văzut cum maşina a lovit un ciclist, înainte să accelereze spre bariere şi să le lovească.

Ewalina Ochab, un martor, a declarat pentru Press Association: „Pare că a fost intenţionat – maşina a intrat cu viteză în bariere. Mergeam pe cealaltă parte a drumului. Am auzit zgomote şi cineva ţipa. M-am întors şi am văzut o maşină argintie care conduce foarte aproape de trotuar”.

Poliţiştii înarmaţi au înconjurat maşina şi pot fi văzuţi cum îl scot din vehicul pe şofer, în jurul orei locale 08:00.

Scotland Yard a anunţat că un bărbat a fost arestat iar zona a fost evacuată.

“Şoferul maşinii a fost reţinut. Mai mulţi pietoni au fost răniţi. Ofiţerii rămân la faţa locului. Vom furniza mai multe informaţii când le vom deţine”, a comunicat poliţia din Londra pe Twitter.

Poliţia nu a putut preciza dacă este vorba de un atac terorist: “Încă încercăm să ne dăm seama”, a declarat o purtătoare de cuvânt

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.