CNN anunţă că bombardamente au loc în capitala Ucrainei, Kiev, iar două explozii puternice s-au produs la Vasilkov, la 30 de km de Kiev, în a treia noapte a invaziei ruse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Explozia părea să fie la 20 de kilometri de centrul capitalei ucrainene, iar cerul nopţii s-a luminat timp de câteva minute, conform jurnalistului CNN, Alexander Marquardt.

 

A doua explozie a zguduit vestul Kievului, imediat după ora 1:00. Această a doua explozie a venit din sud-vestul oraşului, din direcţia unuia dintre cele două aeroporturi importante.

Exploziile au fost la Vasilkov, la 30 de km de Kiev,unde se află mai multe rezervoare de combustibil.

Primarul localităţii a confirmat că un rezervor a fost lovit de o rachetă.

Tot sâmbătă, legenda boxului ucrainean Wladimir Klitschko a făcut un apel comunităţii internaţionale pentru a pune capăt "războiului început de Rusia”. "Nu este timp de aşteptat pentru că asta va duce la... catastrofă umanitară. Trebuie să acţionaţi acum pentru a opri agresiunea rusă”, a spus Wladimir în social media.

 

Fratele său, Vitali Kliciko, este primarul capitalei Kiev, unde este în vigoare interdicţie de circulaţie de sâmbătă până luni.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.