Poliţia germană a arestat un bărbat la Munchen, după incidentul în care patru persoane au fost rănite uşor de un atacator cu un cuţit, anunţă BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform poliţiei, atacatorul a vizat cinci bărbaţi şi o femeie, în zona  Rosenheimer Platz, dar a ratat două dintre potenţialele victime.

O purtătoare de cuvânt a Poliţiei a precizat că bărbatul reţinut seamănă foarte bine descrierii făcute de cei care au fost martorii agresiunii.

Suspectul ar fi început să atace trecătorii la puţin timp după ora 6 dimineaţa.

"Am arestat o persoană care seamănă foarte mult descrierii făcute de martori, dar nu putem confirma că el este atacatorul", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Munchen.

Acesta a adăugat că Poliţia nu a putut stabili motivele atacului. Niciuna victime nu a suferit răni care să-i pună viaţa în pericol.

Martorii l-au descris pe atacator ca fiind un bărbat de 40 de ani, nebărbierit, cu pantaloni gri şi cu un hanorac verde şi având cu el un rucsac şi o saltea de dormit.

Conform Poliţiei, acesta a plecat de la locul faptei pe o bicicletă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.