Un protestatar a aruncat marţi cu steguleţe ale Federaţiei Ruse în preşedintele SUA Donald Trump, în timp ce acesta mergea la o întâlnire cu senatorii republicani, anunţă ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Steagurile nu par să îl fi lovit pe Trump, care şi-a continuat drumul alături de liderul majorităţii republicane din Senat, Mitch McConnell.

Bărbatul a strigat "Trump înseamnă trădare" şi "De ce vorbeşti despre tăieri de taxe, când ar trebui să vorbeşti despre trădare".

Protestatarul, care s-a prezentat ca fiind Ryan Clayton, a stat printre ziariştii adunaţi în zona în care urma să aibă loc întâlnirea republicanilor.

Se pare că el este aceeaşi persoană care a încercat să înmâneze steagul Rusiei ginerelui lui Trump, Jared Kushner, în iulie, când acesta a fost audiat în Comisia de informaţii a Senatului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.