Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, va avea o statuie în Bosnia Herţegovina, unde fostul fotomodel este foarte admirat, relatează The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Statuia va fi făcută din ipsos de sculptorul Stevo Selak, care i-a sculptat anterior atât pe Donald Trump, cât şi pe Vladimir Putin.

Statuia a fost comandată de un parlamentar bosniac, directorul unei companii de pantofi care i-a trimis Melaniei Trum o pereche cadou, după discursul rostit la Convenţia Republicană, în vară.

Alesul Marinko Umicevici intenţionează să amplaseze statuia, în mărime naturală, ce va avea pantofi şi geantă, în faţa fabricii pe care o conduce.

El speră că o va convinge astăzi pe Melania, care vorbeşte sârba, să viziteze Bosnia.

Potrivit Sarajevo Times, opera ar urma să fie gata pe 20 iunie.

Atât Slovenia, ţara natală a soţiei preşedintelui american, cât şi Bosnia Herţegovina făceau parte din Iugoslavia când s-a născut Melania Trump.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.