Un oficial instalat de Rusia în Ucraina a sugerat că ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu ar trebui să ia în considerare sinuciderea din cauza ruşinii înfrângerilor suferite în războiul din Ucraina, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj video de patru minute, Kirill Stremousov, şeful adjunct al regiunii anexate Herson, instalat de Rusia, a condamnat public ”generalii şi miniştrii” de la Moscova pentru că nu au înţeles problemele de pe front.

”Într-adevăr, mulţi spun: dacă ar fi fost un ministru al Apărării care ar fi permis o asemenea stare a lucrurilor, ar putea, din postura de ofiţeri, să se împuşte. Dar, după cum ştiţi, cuvântul «ofiţer» este un cuvânt de neînţeles pentru mulţi”, a declarat Stremousov.

După mai bine de şapte luni de război în Ucraina, principalele obiective de război ale Rusiei încă nu sunt atinse, în timp ce forţele ruse au suferit o serie de înfrângeri pe câmpul de luptă în ultimele luni, forţându-l pe Putin să anunţe o mobilizare parţială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.