Panica s-a instalat în tren după ce o femeie de pe platformă ar fi văzut o explozie, declară un navetist al cărui tren a sosit în staţia Parsons Green, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Richard Aylmer-Hall a spus că a văzut mai multe persoane rănite, călcate în picioare de pasageri care fugeau.

”Era o femeie pe platformă care a spus că a văzut o pungă, o lumină puternică şi (aauzit) o bubuitură, aşa că evident că a explodat ceva”, a declarat el.

”Unele persoane au fost îmbrâncite şi călcate în picioare. Am văzut două femei tratate de echipaje de pe ambulanţe”.

Richard Aylmer-Hall a subliniat că nu crede că cineva a fost rănit de ”dispozitiv”.

Serviciul de ambulanţă al Londrei a anunţat că a mobilizat mai multe echipaje.

Poliţia a confirmat incidentul vineri dimineaţa. Puţine informaţii au fost făcute publice, în contextul în care serviciile de urgenţă s-au mobilizat la faţa locului.

Staţia de metrou Parsons Green a fost închisă.

Incidentul a avut loc în timpul orelor de vârf, când metroul este aglomerat, iar pasagerii au fost sfătuiţi să folosească rute alternative.

Brigada pompierilor de la Londra a anunţat că a fost chemată la faţa locului vineri, la ora locală 8.21 (10.21, ora României).

Serviciul de Ambulanţă al Londrei colabora cu poliţia la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.