O persoană a fost ucisă, iar alte şapte au fost rănite într-un atac armat în centrul oraşului american Seattle, potrivit autorităţilor, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţişti anchetează cu privire la un atac armat în apropiere de centrul oraşului”, a anunţat miercuri pe Twitter Poliţia din Seattle. ”Mai multe victime. Poliţia caută suspectul care a fugit. Poliţişti şi medici acordă îngrijiri răniţilor”, adăuga aceeaşi sursă.

Şefa poliţiei, Carmen Best, a anunţat la faţa locului că o femeie a fost ucisă, iar mai  multe alte persoane au fost rănite.

Un martor intervievat de presa locală a declarat că a văzut doi bărbaţi care se certau după care au început să se împuşte, atingând trecători.

Cei şapte răniţi - inclusiv un băiat în vârstă de nouă ani, au fost spitalizaţi la Harborview Medical Center.

O femeie în vârstă de 55 de ani a fost atinsă la abdomen, iar băiatul la picior şi se aflau în stare gravă, a anunţat o purtătoare de cuvânt a spitalului, Susan Gregg. Celelalte cinci victime, bărbaţi, se aflau în stare stabilă.

Incidentul a avut loc lângă un restaurant McDonalds. Este vorba despre al treilea atac armat în două zile în zonă.

Poliţia a deschis o anchetă şi a lansat o urmărire a suspectului, după ce a cerut populaţiei să evite zona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.