Cel puţin o persoană a murit, iar alte zece erau date dispărute în urma surpării unui imobil de şapte etaje într-un cartier rezidenţial la Fortaleza, în nord-estul Braziliei, au anunţat pompierii, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Opt persoane au fost scoase dintre dărâmături. Din nefericire, una dintre ele era moartă. De asemenea familiile lor nu au reuşit să localizeze zece persoane”, a declarat pentru presă colonelul Cleyton Bezerra.

Salvatorii au găsit, de asemenea, alte două persoane în viaţă, între dărâmături.

Imagini impresionante transmise de televiziunea locală surprindeau un morman de ciment de culoarea ocrului, într-un nor gros de praf.

Cauzele surpării nu au fost stabilite deocamdată.

Imobilul se afla în Dionisio Torres, un cartier locuit de clasa medie, în apropiere de plaja Iracema, una dintre principalele atracţiituristice la Fortaleza.

În aprilie, 24 de persoane au murit în surparea a două imobile construite ilegal într-o favelă la Rio de Janeiro, în urma unor ploidiluviene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.