Un iranian în vârstă de 30 de ani a fost ucis în noaptea de marţi spre miercuri, la Berlin, împins sub roţile unei rame de metrou, în timp ce încerca să împiedice bărbaţi să agreseze o persoană într-un scaun cu rotile, potrivit justiţiei şi presei locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victima a fost împinsă în mod voit pe şine, la sosirea unei rame de metrou, către miezul nopţii de marţi spre miercuri, iar rama a trecut peste ea.

Bărbatul a rămas blocat între rama de metrou şi peron. Salvatori au încercat, în zadar, să-l reanimeze, a anunţat Parchetul din Berlin.

Agresorul sau agresorii au fugit de la faţa locului înainte de sosirea poliţiei.

Potrivit parchetului, circumstanţele exacte ale altercaţiei urmează să fie stabilite.

Însă, potrivit cotidianului local Berliner Zeitung şi tabloidului Bild, victima însoţea o persoană într-un scaun cu rotile şi a încercat să-i împiedice pe agresori să o atace pentru a-i fura banii.

Atacatorii l-au vizat, atunci, pe bărbat şi l-au împins sub metrou.

Poliţia criminală a fost sesizată în dosar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.