Baritonul argentinian Alejandro Meerapfel a murit pe scenă vineri, în timpul unui concert din cadrul festivalului de muzică barocă din Ambronay (Franţa), relatează Ouest France.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul argentinian a suferit un atac de cord şi nu a mai putut fi salvat.

Spectacolul a fost întrerupt şi publicul a fost evacuat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Un bărbat în vârstă de 54 de ani, membru al trupei de pe scenă, a decedat ca urmare a unei stări de rău în timpul spectacolului", a anunţat sâmbătă Serviciul Departamental de Pompieri şi Salvatori din Ain.

Alejandro Meerapfel a concertat de mai multe ori în Abbatiale din Ambronay. "Suntem şocaţi de moartea sa subită", a precizat într-un comunicat de presă conducerea Centrului Cultural din Ambronay.

Grupul Cappella Mediterranea şi Corul de Cameră din Namur se aflau pe scena abaţiei din Ambronay sub conducerea dirijorului argentinian Leonardo García Alarcón în momentul în care artistul s-a prăbuşit. Spectacolul era difuzat de France Télévisions pe Culturebox, relatează AFP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.