Un bărbat înarmat din California a ucis cinci persoane, printre care şi soţia sa, şi apoi s-a sinucis chiar înainte să fie prins de un adjunct al şerifului, au informat autorităţile, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacurile au avut loc la o casă şi la sediul unei firme în Bakersfield, oraş situat la 145 de km distanţă de Los Angeles. Încă nu este cunoscut motivul atacurilor.

„Evident, nu sunt atacuri la întâmplare”, a declarat şeriful Donny Youngblood pentru KERO-TV. El a adăugat că şase persoane au murit într-o perioadă de timp foarte scurtă.

Bărbatul a mers la o companie de camionete alături de soţia sa în jurul orei locale 17:30 şi s-a confruntat cu un bărbat.

„Suspectul a împuşcat persoana respectivă şi apoi s-a întors şi a împuşcat-o pe soţia sa”, pentru ca ulterior să urmărească şi să împuşte un alt bărbat, a precizat Youngblood.

Atacatorul s-a deplasat apoi la o casă şi a împuşcat pe cele două persoane aflate înăuntru. El a furat ulterior maşina unei femei şi s-a îndreptat către autostradă. Acolo a fost depistat de un adjunct al şerifului, iar în momentul în care adjunctul l-a confruntat pe atacator, acesta s-a sinucis împuşcându-se în piept, a informat şeriful.

Identitatea atacatorului nu a fost făcută publică.

În afară de soţia atacatorului, nu a fost stabilită o conexiune între victime. În jur de 30 de persoane au fost martore atacurilor şi sunt audiate de poliţie, a anunţat Youngblood.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.