Mai multe persoane au fost luate ostatice într-un complex din Nuneaton, a anunţat poliţia din Warwickshire, care a cerut populaţiei să evite zona, informează BBC. Directorul complexului, Mehdi Amshar, a afirmat că bărbatul este fostul soţ sau fostul iubit al uneia dintre cele două persoane ţinute ostatice şi care lucrează la sală. Bărbatu a fost reţinut de poliţie, iar cele două victime se află în afara oricărui pericol. Potrivit West Midlands Ambulance Service, suspectul a fost transportat la spital iar apoi la poliţie, iar ceilalţi doi bărbaţi au fost consultaţi la faţa locului şi nu au avut nevoie de spitalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am reuşit să luăm legătura cu doi membri ai echipei. Toţi ceilalţi sunt bine şi în siguranţă", a spus Amshar.

Forţele de ordine au înconjurat zona, după ce un bărbat ar fi luat mai mulţi ostatici.

"Ofiţerii se confruntă cu un incident la Bermuda Park, Nuneaton. Vă rugăm evitaţi zona", a anunţat poliţia din Warwickshire, pe Twitter.

Presa engleză notează că în sala de cinema din complex se află mai multe persoane care nu pot ieşi deoarece zona a fost înconjurată de poliţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.