Un pasager al unui avion de linie care asigura o legătură între Regatul Unit şi arhipelagul spaniol Canare a fost arestat vineri, pe Aeroportul Faro, în sudul Portugaliei, către care aeronava a fost redirecţionată din cauza unor perturbări cauzate de acesta şi alţi şapte pasageri, anunţă poliţia portugheză, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasagerul reţinut este un anglo-polonez, iar ceilalţi şapte sunt de naţionalitate poloneză, declară AFP o reprezentantă a poliţiei locale.

 

Autorităţile portugheze au intervenit după ce acest zbor de la Aeroportul Luton la Lanzarote a fost redirecţionat către Faro, din cauza prezenţei a ”opt pasageri turbulenţi”, anunţă într-un comunicat poliţia.

Aceşti pasageri ”provocau tulburări, strigând şi lovind în mod repetat în uşile compartimentelor de bagaje ale cabinei, bând băuturi alcoolice şi ignorând consemne ale echipajului zborului”, potrivit aceleiaşi surse.

La cererea poliţiei, şapte dintre aceşti pasageri au acceptat să părăsească aeronava ”fără să se opună”, însă unul a refuzat, comportându-se în mod ”ostil şi agresiv”.

El a fost arestat cu privire la ”nesupunere” şi ”opunere rezistenţă unui funcţionar” al poliţiei, se arată în comunicatul autorităţilor portugheze.

Poliţia portugheză nu precizează care companie aeriană opera zborul respectiv.

Însă mai multe publicaţii britanice scriu că este vorba despre un zbor al companiei low-cost Ryanair.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.