Două persoane au fost rănite şi zeci de clădiri rezidenţiale şi alte clădiri au fost avariate într-un atac cu rachete ruseşti asupra regiunii Kiev, peste noapte, a declarat duminică şeful administraţiei de stat a regiunii, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Dintre cele trei rachete lansate de Rusia, sistemele de apărare aeriană ale Ucrainei au distrus două peste regiunea Kiev, a declarat duminică comandantul forţelor aeriene ucrainene Mikola Oleşciuk.

În declaraţia sa pe aplicaţia de mesagerie Telegram, Oleşciuk nu a spus ce s-a întâmplat cu cea de-a treia rachetă.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Resturile căzute au rănit două persoane care nu au necesitat spitalizare, a declarat Ruslan Kravcenko, şeful administraţiei din regiunea Kiev, pe Telegram.

Resturile au deteriorat, de asemenea, şase clădiri rezidenţiale cu mai multe etaje şi peste 20 de case private, a adăugat Kravcenko. În plus, au fost avariate şi o benzinărie, o farmacie, o clădire administrativă şi trei maşini din regiune.

Kievul, regiunea înconjurătoare şi alte câteva din Ucraina au fost sub alerte de raid aerian timp de aproximativ o oră, duminică dimineaţa, începând cu ora locală 4:50 a.m.

Martorii Reuters au spus că au auzit mai multe explozii în şi în jurul Kievului, la momentul respectiv, în timp ce sistemele de apărare aeriană loveau armele aeriene.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.