Ministrul de Interne al Ucrainei, Serghei Kneazev, a anunţat vineri seara arestarea unui grup infracţional care pregătea o tentativă de asasinarea a oligarhului moldovean Vlad Plahotniuc. De asemenea, autorităţile moldovene şi ucrainene au condus operaţiuni în mod simultan la Kiev şi Chişinău împotriva grupului care ar fi pregătit uciderea controversatului oligarh din Republica Moldova, transmite Unimedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost reţinuţi toţi membrii grupării - de la clienţi până la executori. La Chişinău au fost ridicate arme şi bani, care sunt puse sub sechestru. În Ucraina au fost reţinuţi organizatorii tentativei”, a explicat ministrul de Interne de la Kiev.

Însă, MAI din Republica Moldova nu a confirmat până în acest moment informaţia transmisă de la Kiev.

De asemenea, reprezentanţii formaţiunii lui Plahotniuc au anunţat că nu au mai multe informaţii decât cele transmite de ministrul Serghei Kneazev.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.