Sistemele de apărare aeriană ale Ucrainei au distrus 23 din 24 de drone lansate de Rusia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au anunţat forţele aeriene ucrainene pe Telegram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noaptea de 5 mai 2024, ocupanţii ruşi au atacat [Ucraina] dinspre nord şi sud cu 24 de drone de atac Shahed-131/136. Zonele de lansare au fost regiunea Kursk, Rusia, şi Capul Chauda, Crimeea, se arată în mesajul de pe Telegram.

Unităţile de rachete antiaeriene ale Forţelor Aeriene ucrainene şi grupurile mobile de foc ale Forţelor de Apărare ucrainene au respins atacul aerian. Dronele au fost distruse în regiunile Harkiv, Herson şi Dnipropetrovsk.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.