Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că nu ar fi deranjat dacă raportul procurorului special al lui Robert Mueller ar fi făcut public, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lăsaţi-l să iasă, lăsaţi oamenii să îl vadă, acest lucru îl decide procurorul general ... vom vedea ce se va întâmpla”, a afirmat Trump în faţa reporterilor la Casa Albă.

„Vom vedea dacă este corect”, a adăugat.

Mueller se pregăteşte să prezinte concluziile raportului procurorului general William Barr. El a investigat privind implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

Barr se află deja sub presiunea membrilor Congresului pentru a face public documentul cât mai rapid.

Camera Reprezentanţilor a votat săptămâna trecută în unanimitate pentru ca raportul să fie făcut public şi prezentat Congresului, însă nu este clar cum va vota Senatul în acest sens.

Trump a pus la îndoială din nou legitimitatea investigaţiei lui Mueller.

“Am avut cea mai mare victorie la alegeri – una dintre ele – din istoria ţării noastre, un success mare, zeci de milioane de votanţi şi acum cineva o să scrie un raport care nu o să primească niciun vot”, a declarat Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.