Preşedintele american, Donald Trump, a declarat în timpul unei întâlniri cu susţinătorii săi în statul Pennsylvania că a ajuns cu 15 minute mai devreme la întâlnirea cu Regina Elizabeta şi a contrazis ştirile „false şi dezgustătoare” conform cărora el a întârziat, scrie Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am aterizat şi mă aflu la sol şi aştept alături de gărzile regelui şi reginei. Aştept. Ajunsesem cu în jur de 15 minute mai devreme şi am aşteptat cu soţia mea, dar este în regulă. Este vorba de regină, nu? Putem aştepta. Am ajuns puţin mai devreme”, a afirmat Trump.

Prima vizită a preşedintelui american în Marea Britanie a fost difuzată în direct la televizor iar pe transmisiuni se pot vedea imagini în care Regina Elizabeta îl aşteaptă pe Trump timp de 12 minute şi se uită la ceas.

Trump a negat apoi informaţiile conform cărora a stat mai mult decât trebuia în timpul vizitei. El a afirmat că nu a ştiut că întâlnirea trebuia să dureze 15 minute, adăugând: „A durat în jur de o oră pentru că ne-am înţeles bine”.

Preşedintele american a adăugat că are „o relaţie mai bună” cu liderii europeni „decât oricare alt preşedinte american”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.