Preşedintele american Donald Trump a anunţat că nu se va mai deplasa în Florida pentru a petrece acolo Crăciunul, el urmând să rămână la Washington din cauza shutdown-ului. Perioada de blocare a administraţiilor federale s-ar putea prelungi până după Crăciun, după ce şedinţa de sâmbătă a Congresului s-a încheiat fără un acord cu privire la buget.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Următoarea reuniune a Senatului este programată joi.

Potrivit Reuters, liderul republicanilor în Senat, Mitch McConnell, a spus că Senatul va avea şi luni o şedinţă, însă “pro forma”.

Donald Trump a anunţat că nu părăsi Washington-ul pe perioada Crăciunului.”Nu voi pleca în Florida, din cauza shutdown-ului. Rămân la Casa Albă”, a scris el pe Twitter.

Statele Unite ale Americii se află, de sâmbătă dimineaţă, într-o perioadă de “shutdown”, blocare parţială a administraţiilor federale, după eşecul tentativelor de compromis între Congres şi Casa Albă cu privire la buget şi la finanţarea construirii unui zid la frontiera cu Mexic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.