Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri seara că susţine lupta anticorupţie şi sprijină foarte puternic în acest sens România, apreciind în acelaşi timp ”treaba foarte bună” făcută de către preşedintele Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Susţinem foarte puternic România, deci desigur că sprijinim lupta anticorupţie. Îl susţinem şi pe preşedinte, care este foarte popular, şi credem că a făcut o treabă extraordinară, munceşte foarte mult. Noi ştim tot ce se întâmplă acolo (în România - n..r) şi are susţinerea noastră, va câştiga această luptă”, a declarat miliardarul republican, după ce un jurnalist l-a întrebat dacă administraţia are de gând să susţină şi în ce mod lupta anticorupţie din România.

De asemenea, acesta a notat un progres al luptei anticorupţie, care este dovedit de investitorii americani ce se îndreaptă spre România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.