Actorul de comedie John Melendez i-a făcut o farsă, la telefon, locatarului Casei Albe Donald Trump, care se afla la bordul Air Force One, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melendez s-a dat drept senatorul democrat din New Jersey Robert Menendez şi a reuşit să intre în contact la telefon cu Donald Trump, miercuri seara, în timp ce şeful statului american se afla la bordul avionului prezidenţial.

Actorul a difuzat o înregistrare a conversaţiei pe podcastul său, "The Stuttering John Podcast", în care se aude o voce care seamănă cu a lui Trump.

”Aţi trecut probe dificile şi cred că este un pic nedrept, dar felicitări”, i-a spus el ”senatorului”, inculpat pentru o perioadă de corupţie, după care acuzaţiile formulate împotriva lui au fost abandonate.

Cei doi îşi continuă apoi conversaţia, cu subiecte de la imigraţie la înlocuirea judecătorului Anthony Kennedy la Curtea Supremă.

Actorul a povestit că a sunat la Casa Albă şi s-a dat drept un asistent al senatorului, a lăsat un număr de mobil şi a fost pus în contact cu preşedintele de la bordul Air Force One.

John Melendez a anunţat sâmbătă dimineaţa, pe Twitter, că agenţi americani ar fi pe punctul de a-l aresta.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.