Donald Trump a apărut scurt, pe când era un simplu om de afaceri, în filmul de Crăciun ”Home Alone 2: Lost in New York (Maman, j'ai encore raté l'avion !)” (1992), o ”onoare” pentru el, un subiect pus pe tapet de către un militar, în Ajunul Crăciunului, într-o discuţie a preşedintelui cu trupe americane desfăşurate în lume, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eram un pic mai tânăr, s-ar spune”, a povestit magnatul în domeniul imobiliar, care tocmai achiziţionase Plaza Hotel de la New York, iar mai multe scene au fost filmate acolo.

”A devenit, evident, un mare succes”, a continuat el. ”Un mare succes de Crăciun, unul dintre cele mai mari. Este o onoare că am fost implicat într-un asmenea lucru”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Trump apare doar succint în film, care a fost lansat în 1992.

Uitat din nou de familia sa, micul Kevin, interpretat de Macaulay Culkin, îşi găseşte cu greu drumul în luxul hotelului, în care petrece singur sărbătorile.

El opreşte, atunci, un bărbat îmbrăcat cu un pardesiu lung şi negru şi cu o cravată roşie (încă de pe atunci) şi-l întreabă unde este recepţia.

”În capul culoarului, la stânga”, îi răspunde simplu Donald Trump, ca un bun proprietar al locului.

Actorul Matt Damon a declarat în 2017, într-un interviu acordat revistei The Hollywood Reporter, că miliardarul autoiza să se filmeze în localurile sale doar în schimbul unui mic rol în filmul respectiv.

Fostul prezentator al reality-show-ului ”The Apprentice”, Donald Trump mai face figuraţie - în propriul său rol - pe genericul a aproximativ 20 de filme şi seriale, între care ”Zoolander” sau ”Sex and the City”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.