Preşedintele american Donald Trump îl va primi pe numărul doi de la Departamentul Justiţiei Rod Rosenstein la Washington, joi, a anunţay luni o purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au purtat, la solicitarea lui Rosenstein, ”o îndelungată convorire în care au evocat recente articole de presă”, a precizat Sanders.

”Întrucât preşedintele se află la Adunarea Generală a ONU”, la New York, ”ei se vor întâlni joi, când preşedintele se întoarce la Washington”, a conchis ea.

Rod Rosenstein s-a întâlnit cu şeful de cabinet al lui Trump luni dimineaţa (ora locală) la Washington, în timp ce mai multe publicaţii americane scriu că adjunctul secretarului Justiţiei şi-a prezentat demisia.

Acest episod are loc la trei zile după publicarea unor informaţii potrivit cărora el ar fi sugerat, în 2017, ca Donald Trump să fie înlăturat ca inapt de a exercita funcţia de preşedinte, potrivit presei americane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.