Trei agenţi ai Administraţiei penitenciare au fost ucişi cu arme de război, iar alţi doi au fost răniţi marţi, în Eure (nord), în timpul unui atac armat asupra unui furgon, la un peaj, pe A154 la Incarville, către ora locală 11.00 (12.00, ora României), potrivit unor surse din poliţie, iar un vehicul care a fugit la de la faţa locului era căutat, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacatorii au fugit cu două vehicule, cu un deţinut care a evadat, porivit ziarului.

Una dintre maşini, marca Audi A5, albă, a fost descoperită incendiată în comuna Vatteville.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

A doua maşină, marca BMW seria 5 a fugit către Louviers, în Evreux.

Le Figaro scrie că autorii au au folosit una sau mai multe arme de război.

Potrivit cotidianului, evadatul este originar din Rouen.

O urmărire este în desfăşurare în Eure, potrivit Yahoo News.

Potrivit Actu 17, deţinutul scos din furgon în timpul atacului, se numeşte Mohamed A..

El este cunoscut justiţiei cu privire la trafic de droguri, iar numele acestuia apare şi într-un dosar privind o tentativă de omor, declară o sursă apropiată dosarului site-ului.

Autostrada A154 a fost închisă către Evreux la nivelulu peajului de la ncarville, anunţă SANEF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.