Un bărbat din Texas a fost arestat în exteriorul reşedinţei oficiale a vicepreşedintei Kamala Harris, Observatorul Naval, la Washington, şi a fost inculpat cu privire la faptul că avea o puşcă şi muniţie în maşină, anunţă Poliţia din Washington, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a intervenit după ce a fost chemată miercuri, ”la ora (locală) 12.12 (18.12, ora României), la numărul 3.400, pe Massachusetts Avenue, în legătură cu o persoană suspectă, în baza unui buletin de informaţii provenind din Texas, reţinută de către Secret Service”, a anunţat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane din Washington.

Paul Murray, în vârstă de 31 de ani, din San Antonio, a fost arestat şi inculpat, iar o puşcă şi muniţie au fost confiscate din vehiculul acestuia, a anunţat poliţia.

Potrivit unui raport al poliţiei, obţinut de CNN, ofiţeri de poliţie îl acuză pe Murray de faptul că se afla în posesia unei ”puşti semiautomate de tip AR-15, a 113 gloanţe neînregistrate şi a cinci încărcătoate de 30 de cartuşe”.

Potrivit poliţiei, împotriva lui Murray au fost formulate mai multe capete de acuzare, şi anume portul unei arme periculoase, tranportarea unei puşti sau carabine în afara unei întreprinderi, deţinere de muniţie neînregistrată şi deţinerea unui dispozitiv de alimentare cu muniţie de capacitate mare.

Secret Service declară pentru CNN că agenţi din cadrul Diviziei în civil l-au arestat pe bărbat înainte de venirea Poliţiei Metropolitane.

Niciuna dintre persoanele protejate de Secret Service nu se afla în reşedinţa vicepreşedintei la momentul incidentului, precizează serviciul de protecţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.