Tatăl unei femei israeliano-americane dispărute de la atacul Hamas din 7 octombrie asupra Israelului spune că nu se va simţi uşurat până când fiica sa nu se va întoarce acasă şi nu va fi în siguranţă, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Yehuda Beinin este tatăl lui Liat Beinin. El a declarat luni seară la CNN că statutul fiicei sale şi al ginerelui său, Aviv Atzili, s-a schimbat de la dispărut la "probabil răpit". "Când fiica mea va fi eliberată, iar ginerele meu şi ei vor ajunge acasă în siguranţă, voi găsi timp să respir uşurat", a declarat Yehuda Beinin.

Odată cu vestea că alţi doi ostatici au fost eliberaţi de Hamas, Beinin spune că nu se va lăsa implicat în "jocurile manipulate" ale acestora.

"Până când nu se vor întoarce acasă în siguranţă, nu mă voi lăsa să devin prea încrezător sau prea plin de speranţă că va exista o rezolvare sănătoasă a acestei crize", a spus Beinin.

Beinin a spus că el crede că agenţiile americane folosesc toate instrumentele pe care le au la dispoziţie pentru a ajuta la aducerea acasă a ostaticilor rămaşi. "Am încredere că fac tot ce pot pentru a obţine eliberarea tuturor ostaticilor, nu doar a cetăţenilor americani dintre ei", a adăugat Beinin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.