Britanicii au luat joi cu asalt magazinele pentru a cumpăra produse de primă necesitate, înaintea unei înăspriri aşteptate a restricţiilor în vederea opririi epidemiei noului coronavirus, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat joi dimineaţa, la prima oră,în ploaie, în faţa magazinului Sainsbury's din Clapham Common, în sudul Londrei, potrivit unor jurnalişti Reuters de la faţa locului.

Premierul britanic Boris Johnson s-a alăturat unor apeluri din partea unor lanţuri de supermarketuri ca Tesco, Sainsbury's, Asda şi Morrisons adresate britanicilor de a nu-şi face stocuri inutile de provizii.

Însă cererea este atât de puternică, încât distribuitorul online Ocado a blocat toate înscrierile noi pe site.

Majoritatea supermarketurilor acceptă  în continuare comenzi online, însă livrările ar putea fi efectuate cu până la trei săptămâni întârziere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.