Autorităţile americane au anunţat marţi după-amiază prezenţa unui posibil atacator înarmat la o instalaţie militară din Alabama, care a dus la închiderea Redstone Arsenal din localitatea Huntsville, transmite Fox News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Instalaţia este închisă. Fugiţi, ascundeţi-vă, luptaţi”, se arată într-un mesaj postat de Redstone Arsenal pe Twitter.

De asemenea, militarii au fost avertizaţi că este o situaţie reală, nu un exerciţiu, pentru că o situaţie similară a făcut parte dintr-o simulare desfăşurată săptămâna trecută la Redstone Arsenal.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Până în acest moment nu există victime confirmate, iar alte informaţii arată că atacatorul înarmat nu era în clădirea principală de la Restone Arsenal.

Această instalaţie este situată în apropiere de graniţa cu Tennessee.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.