Peste 1.000 de arme au fost confiscate miercuri într-o casă în cartierul rezidenţial Holmby Hills din Los Angeles, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au pus in aplicare un mandat de percheziţie într-o investigaţie privind o persoană suspectată de fabricarea şi vânzarea ilegală de arme, conform ofiţerului LAPD Jeff Lee.

Un bărbat a fost arestat la faţa locului în baza prevederii 30600 din Codul Penal, legea din California privind armele de asalt. Este interzisă fabricarea, distribuirea, transportarea, importarea şi vânzarea armelor de asalt şi a celor de tip .50 BMG, în afara unor circumstanţe specifice.

Poliţia nu a oferit mai multe detalii.

În videoclipuri de la faţa locului se poate vedea cum sute de arme sunt împrăştiate pe pături. Armele variază de la pistoale la puşti.

Autorităţile au primit un pont anonim privind faptul că cineva „coordonează tranzacţii ilegale cu arme de foc”, conform purtătoarei de cuvânt a Biroului privind Alcoolul, Tutun, Arme de Foc şi Explozii (ATF), Ginger Colbrun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.