Magistraţii americani au decis luni după-amiază să-l condamne pe un presupus jihadist la 30 de ani în spatele gratiilor, după ce a plănuit să comită un atac armat şi să detoneze mai multe bombe asupra Capitoliului din Washington DC. De asemenea, bărbatul a fost acuzat de procurorii americani că este un simpatizant al Statului Islamic, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Christopher Cornell (22 de ani) este originar din localitatea Grenn Township din Ohio. Autorităţile americane l-au arestat încă din ianuarie 2015 şi l-au acuzat că plănuia să călătorească la Washington DC pentru a ataca clădirea Capitoliului în timpul unui discurs al preşedintelui Barack Obama.

El şi-a recunoscut vinovăţia în luna august.

Se pare că presupusul jihadist urma să utilizeze mai multe arme, dar şi bombe artizanale în atacul asupra Capitoliului din Washington DC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.