Empire State Building a rămas miercuri învăluit în întuneric pentru a omagia victimele atentatului de pe aeroportul internaţional Ataturk Istanbul, soldat cu 42 de morţi şi alţi 239 de răniţi, transmite AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu este pentru prima dată când clădirea-simbol îşi stinge luminile pentru a-i omagia pe cei care şi-au pierdut viaţa ca urmare a terorismului, acelaşi ritual sumbru a fost îndeplinit şi după atentatele din Paris şi Bruxelles, precum şi după atacul armat din Orlando.

Reprezentanţii clădirii au susţinut că Empire State Building îşi va stinge luminile în semne de solidaritate cu victimele atentatului din Istanbul.

Între timp, autorităţile turce au susţinut că jihadiştii Statului Islamic sunt responsabili de atacul terorist de pe aeroportul internaţional Ataturk, iar ipoteza a fost confirmată de CIA.

Martorii au descris scene de oroare şi panică, în timp ce atacatorii împuşcau în mod nediscriminatoriu persoanele din terminalul de plecări. înainte de a se arunca în aer într-unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi europene.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.