Şeful de cabinet al vicepreşedintelui american Mike Pence a fost testat pozitiv pentru Covid-19, a indicat un purtător de cuvânt, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marc Short este cel mai recent nume care se alătură pe lista colaboratorilor administraţiei Donald Trump care a contractat coronavirusul. 

Short a fost plasat în carantină, a precizat într-un comunicat Devin O'Malley, purtătorul de cuvânt al vicepreşedintelui.

"Vicepreşedintele Pence şi doamna Pence au fost testaţi negativ pentru Covid-19 astăzi şi sunt sănătoşi", a adăugat el. 

În acord cu medicii de la Casa Albă, Mike Pence, care face campanie pentru alegerile din 3 noiembrie, îşi menţine programul, potrivit aceleiaşi surse.                

Chiar preşedintele Donald Trump a fost spitalizat câteva zile din cauza Covid-19, înainte de a se vindeca.                

Trump a minimizat gravitatea crizei sanitare făcând apel la redeschiderea afacerilor pentru relansarea economiei. 

Cu aproape 89.000 de noi cazuri, Statele Unite au înregistrat sâmbătă un număr record de contaminări de Covid-19 pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor actualizate de Universitatea Johns Hopkins. Au fost raportate 225.000 de decese.                


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.