Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, a refuzat să comenteze vineri dacă preşedintele Donald Trump înregistrează discuţiile din Biroul Oval, după ce acesta l-a ameninţat pe Twitter pe fostul director FBI James Comey, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de un reporter dacă Trump „înregistrează discuţiile care au loc în Biroul Oval”, Spicer a răspuns: „Preşedintele nu mai are comentarii pe această temă”.

Vineri dimineaţă, Trump a scris pe Twitter o ameninţare voalată la adresa lui Comey, aparent sugerând că ar putea exista discuţii între cei doi ce ar putea fi transmise presei, pentru a contracara eventuale acuzaţii lansate de fostul director FBI.

"James Comey ar face bine să spere că nu există nicio ’casetă’ cu discuţiile noastre, înainte să dea informaţii presei!”, a avertizat liderul de la Casa Albă.

Fostul director FBI nu se teme de nicio posibilă înregistrare, a dat asigurări un apropiat al acestuia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.