Soţia lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaïa, a fost arestată, sâmbătă, la Moscova, unde are loc una dintre manifestaţiile de susţinere a opozantului Kremlinului, relatează cnn.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iulia Navalnaïa a postat pe Instagram o imagine cu ea la protest, cu menţiunea: “Ce binecuvântare că sunteţi aici! Mulţumesc!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @yulia_navalnaya

După mai puţin de jumătate de oră, soţia lui Navalnîi a postat încă o fotografie, cu ea într-o maşină a poliţiei.

În social media au apărut imagini cu Navalnaïa oprită de poliţie la intrarea într-o staţie de metrou din centrul Moscovei, lângă locul în care erau strânşi protestatari. Apoi, ea a fost văzută în timp ce era escortată la o dubă a poliţiei.

La protestul de la Moscova a participat şi mama lui Navalnîi, Liudmila Ivanovna Iulia Navalnaïa.

Potrivit OVD-Info, un site independent care monitorizează arestările de la protestele din Rusia, au fost reţinute sâmbătă 1.090 de persoane.

Vineri, susţinătorii lui Navalnîi anunţat că plănuiesc proteste în 90 de oraşe. Sâmbătă, manifestanţii ai ieşit în stradă în mai multe localităţi din Rusia, inclusiv la Iakuţk, unde sâmbătă temperatura a fost de -53 de grade Celsius.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.