Ministrul francez al afacerilor externe, Catherine Colonna, a anunţat că a fost depistată pozitiv la Covid-19 şi nu va putea participa miercuri la reuniunea Consiliului de Miniştri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fiind depistată pozitiv, nu voi participa la reuniunea de astăzi a Consiliului de Miniştri, ca măsură de precauţie", a anunţat miercuri dimineaţă ministrul afacerilor externe, Catherine Colonna, pe contul său X (fostul Twitter).

Anunţul vine în condiţiile în care tot mai multe ţări constată o creştere a numărului de îmbolnăviri, pe fondul depistării unei subtulpini a Omicron care a suferit zeci de mutaţii şi care pare mai uşor transmisibilă, fără a provoca neapărat şi simptome mai grave.

Şi prima-doamnă a SUA, Jill Biden, a fost depistată luni pozitiv la Covid, fiind a doua oară când contractează virusul.

CITEȘTE ȘI Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a fost testată pozitiv pentru COVID-19, preşedintele Biden a ieşit negativ - Casa Albă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.