Sediul Poliţiei Capitoliului SUA a fost evacuat şi străzile din jur au fost închise marţi după ce a fost semnalat un vehicul suspect în cartier, a anunţat poliţia, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei care se aflau în sediu au fost îndemnaţi să părăsească clădirea şi să se deplaseze în zonele de adunare desemnate până la încheierea investigaţiilor. De asemenea, personalul şi alţi angajaţi au fost îndrumaţi să evite zona până la noi ordine.

Poliţia Capitoliului a declarat că un câine poliţist a indicat interes pentru vehiculul care se afla în acelaşi bloc cu sediul central.

Clădirea sediului central al Poliţiei Capitoliului se află pe o stradă din apropierea clădirilor de birouri ale Senatului SUA, vizavi de zona Capitoliului.

Zona are periodic alerte de securitate. În august 2022, un bărbat de 29 de ani din Delaware a murit într-o aparentă sinucidere după ce s-a izbit cu maşina într-o baricadă din apropierea Capitoliului SUA şi a tras focuri de armă în aer. În 2021, un atac cu un vehicul la Capitoliu a ucis un ofiţer al Poliţiei Capitoliului şi a rănit un altul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.