Secretarul american al Apărării Lloyd Austin anunţă că a discutat cu omologul său din Ucraina, pentru a oferit în continuate sprijin pentru respingerea ”invaziei neprovocate şi ilegale a Rusiei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, am vorbit cu omologul meu ucrainean, Oleksii Reznikov, pentru a oferi în continuare sprijinul nostru pentru eforturile curajoase ale Ucrainei de a respinge invazia neprovocată şi ilegală a Rusiei”, anunţă Lloyd Austin, într-un mesaj pe Twitter.  

Departamentul de Apărare al SUA a transmis, printr-un comunicat, că secretarul Austin a subliniat că ”Statele Unite sunt unite cu aliaţii şi partenerii în hotărârea de a sprijini Ucraina, inclusiv prin furnizarea continuă de asistenţă de securitate defensivă”.  

”Liderii s-au angajat să-şi continue coordonarea strânsă în timpul acestui război pe care doar Rusia l-a început”, se mai arată în comunicat.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.