Armata israeliană a anunţat redeschiderea, luni, în cea mai mare parte a ţării, a şcolilor care fuseseră închise sâmbătă din motive de securitate, în faţa ameninţărilor venite din partea Iranului, relatează Le Monde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După evaluarea situaţiei, "s-a decis reluarea activităţilor educaţionale în întreaga ţară" începând de luni, sub rezerva însă a unor "restricţii" în zona de frontieră cu Libanul şi în localităţile apropiate de Fâşia Gaza, a precizat purtătorul de cuvânt al armatei, Daniel Hagari, la X.

Sâmbătă, Israelul anunţa închiderea şcolilor timp de două zile, anularea excursiilor, precum şi restricţii asupra întrunirilor, după ce Iranul a promis o ripostă după lovitura de la 1 aprilie împotriva consulatului său din Damasc, pe care o atribuie Israelului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.