Emisiunea unui prezentator de la un post american de radio - care a spus că şi-ar dori ca un ”atac armat bun într-o şcoală” să oprească acoperirea mediatică a inculpării lui Donald Trump - a fost desfiinţată, a anunţat postul de radio, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vi se vorbeşte într-una despre «impeachment»-ul lui Donald Trump”, a declarat marţi pe post coanimatorul emisiunii ”Chuck & Julie” la postul 710 KNUS.

”Da, vrei un atac armat bun într-o şcoală pentru a întrerupe această monotonie”, a declarat atunci Chuck Bonniwell, întrerupt imediat de colega lui, care i-a răspuns alarmată ”nu, nu, nu o spune, nu spune asta. Nu ne sunaţi. Chuck nu a spus asta”.

Un atac armat ”în care nimeni să nu fie rănit”, a continuat atunci Bonniwell.

Această secvenţă, într-o ţară în care atacurile armate în mediul şcolar sunt frecvente, a determinat postul să reacţioneze dur miercuri.

”Având în vedere istoria violenţei la şcoală care ne-a îndoliat populaţia, 710 KNUS confirmă că un comentariu nepotrivit a fost făcut de către coanimatorul Chuck Bonniwell  al emisiunii Chuck & Julie. O hotărâre cu privire la program a fost luată în vederea opririi programului imediat”, a anunţat pe Twitter postul din Denver, în Colorado.

În 1999, doi atacatori au semănat moartea în Liceul Columbine din oraşul Littleton, la sud de Denver, omorând 12 elevi şi un profesor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.