Rusia susţine că a vizat 4 facilităţi militare ucrainene cu rachete aeriene de înaltă precizie, a lovit 87 de unităţi militate ucrainene, a distrus 59 de vehicule blindate, piese de artilerie şi a ucis aproximativ 500 de soldaţi ucraineni, potrivit celui mai recent raport operaţional al Ministerul rus al Apărării publicat pe reţelele sociale, inclusiv Telegram, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patru facilităţi militare ucrainene au fost vizate de rachete aeriene de înaltă precizie, inclusiv două depozite de muniţii din regiunea Harkov, se arată în comunicatul ministerului rus.

Potrivit Ministerului rus al Apărării, Rusia a lovit 87 de unităţi militare din Ucraina şi pretinde că a distrus 59 de vehicule blindate, piese de artilerie şi vehicule şi a ucis ”aproximativ 500 soldaţi din personalul inamic”.

Două lansatoare ucrainene ale sistemelor de rachete antiaeriene Buk-M1 şi Osa AKM au fost distruse de către forţele ruse, se mai precizează în comunicat.

Două sisteme de rachete antiaeriene S-300 ucrainene, un lansator de rachete tactice Tochka-U şi o staţie de război electronic au fost distruse în apropierea satului Barvinkove, mai susţine ministerul rus.

Sistemele ruseşti de apărare aeriană au doborât 13 drone ucrainene, invocă Rusia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.