Forţele ucrainene au atacat reţeaua de alimentare cu energie a centralei nucleare de la Cernobîl, a anunţat Ministerul rus al Apărării, informează agenţia de presă rusă, Interfax.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu mare regret trebuie să vă informez că naţionaliştii ucraineni au organizat o altă provocare, una extrem de periculoasă. Au organizat un atac asupra substaţiei şi liniilor electrice de alimentare cu energie electrică a Centralei Nucleare de la Cernobîl. Specialiştii ruşi au luat măsuri prompte pentru a trece la sursele de alimentare cu generatoare de rezervă diesel”, a declarat ministrul adjunct rus al Apărării, Nikolai Pankov.

”Partea ucraineană face acum tot ce poate pentru a evita organizarea oricăror reparaţii. În opinia noastră, acest lucru confirmă încă o dată caracterul absolut deliberat şi provocator al activităţilor naţionaliştilor", a mai spus Pankov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.