Rusia va face totul pentru a-şi împiedica vecini ostili - ca Ucrana - să se doteze cu armament nuclear, ameninţă marţi fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, vicepreşedinte al puternicului Consiliu rus de Securitate, relatează Tass.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom face tot ceea ce putem pentru a împiedica să apară arme nucleare în ţări vecine care ne sunt ostile. De exemplu, Ucraina nazistă, care este controlată în mod direct de state NATO zilele astea”, ameninţă într-o postare pe Telegram Medvedev.

”Nu are rost să mizezi pe raţiunea şi voinţa politică a regimului de la Kiev”, susţine fostul şef de stat.

”Însă există în continuare o speranţă fragilă cu privire la bun simţ şi simţul autoconservării ţărilor inamice care răsfaţă (Kievul). Ei înţeleg că, dacă ameninţarea la adresa Rusiei depăşeşte limita stabilită a pericolului, va trebui să răspundem. Fără să cerem permisiunea nimănui, fără prea multă consultare. Iar asta chiar nu este o cacealma”, conchide Medvedev.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.