Rusia a anunţat că va investiga cauza incendiului care a izbucnit luni, la primele ore ale dimineţii, la un depozit de petrol din oraşul rusesc Briansk, situat la aproximativ 154 de kilometri nord-est de graniţa cu Ucraina, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini apărute pe reţelele sociale au arătat două explozii urmate de flăcări, iar într-un videoclip se poate observa un incendiu care a izbucnit în jurul unui rezervor uriaş de combustibil.

Ministerul ruspentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă a mai precizat într-un comunicat că incendiul a izbucnit la o instalaţie deţinută de compania de conducte petroliere Transneft la ora 2:00 dimineaţa şi nu a fost necesară evacuarea oraşului.

Conform Russia Today, citată de The Guardian, localnicii spun că s-au auzit explozii. Sirenele puteau fi auzite în videoclipurile de pe reţelele sociale.

Alte imagini au ilustrat ceea ce părea un alt incendiu care arde într-o altă locaţie din Briansk. Potrivit unor informaţii neconfirmate, a doua sursă de foc are originea în zona în care se află o unitate militară având legătură cu Direcţia principală de rachete şi artilerie a Ministerului Apărării.

Serviciile de urgenţă au evacuat locuitorii caselor din apropierea depozitului de petrol care ardea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.