Armata rusă a vizat un post de comandă şi un centru de comunicaţii ucrainean într-o zonă recent eliberată a regiunii Herson, a anunţat joi Ministerul rus al Apărării, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul rus al Apărării a precizat că aviaţia, rachetele şi artileria Rusiei au fost puse în acţiune şi au lovit ”postul de comandă al Forţelor Armate ale Ucrainei din zona aşezării Naddnipreanske şi centrul de comunicaţii al Forţelor Armate ale Ucrainei din perimetrul aşezării Ciornobaiivka” din regiunea Herson.

Ambele locuri sunt aproape de oraşul Herson, pe malul vestic al fluviului Nipri, şi au fost recucerite de forţele ucrainene săptămâna trecută.

Ministerul rus al Apărării a menţionat că 74 de unităţi de artilerie au fost atacate.

În regiunea sudică Zaporojie, forţele ruse au distrus atelierele complexului de cercetare şi producţie Iskra, unde erau produse componente electronice pentru repararea staţiilor radar şi a sistemelor de lansare de rachete multiple, a mai anunţat ministerul rus.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.