Rusia anunţă că a atacat instalaţiile militare ucrainene şi rafinăria de petrol Kremenciuk din apropiere de fluviul Nipru, despre care guvernatorul regiunii Poltava a spus că au fost distruse la începutul acestei luni, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rusia a atacat rafinăria de petrol Kremenciuk cu rachete cu rază lungă de acţiune şi a lovit instalaţiile militare din Ucraina, a anunţat, luni Ministerul rus al Apărării.

”Forţele armate ale Federaţiei Ruse continuă operaţiunea militară specială în Ucraina”, a precizat Ministerul rus al Apărării.

”Arme de înaltă precizie cu rază lungă de acţiune au distrus instalaţiile de producţie de combustibil la o rafinărie de petrol de la periferia de nord a oraşului Kremenciuk, precum şi unităţi de depozitare a produselor petroliere care alimentau echipamente militare pentru trupele ucrainene”, se mai menţionează în comunicatul ministerului.

Invazia Rusiei în Ucraina a strămutat milioane de oameni şi a stârnit temeri legate de o confruntare mai largă între Rusia şi Statele Unite - de departe cele mai mari două puteri nucleare ale lumii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.