O rachetă rusească a lovit, marţi, clădirea administraţiei regionale din Nikolaev (sudul Ucrainei), iar incidentul s-a soldat cu moartea a cel puţin 3 persoane şi rănirea altor 22, potrivit autorităţilor locale, citate de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Optsprezece dintre persoanele rănite au fost scoase din dărâmături de către autorităţi, care continuă să lucreze la faţa locului, a anunţat serviciul de urgenţă al Ucrainei, într-o postare online.

O imagine distribuită de guvernatorul local Vitaliy Kim arăta o gaură mare în partea laterală a clădirii. Martorii Reuters au văzut zona atacată de la distanţă, iar ambulanţe şi maşini de pompieri se îndreptau spre faţa locului. Zona a fost izolată.

”Au distrus jumătate din clădire, au intrat în biroul meu”, a spus Kim.

Oficialul ucrainean a precizat că atacul a avut un avantaj, sugerând că Rusia a renunţat să mai încerce să cucerească oraşul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.