Un incendiu a izbucnit joi seara târziu într-o clădire cu mai multe etaje din oraşul Odesa, după ce iniţial s-a raportat că spre zona respectivă se îndreaptă drone de atac, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O clădire înaltă din Odesa a fost avariată de o dronă doborâtă", a anunţat Oleh Kiper, guvernatorul regional, într-o postare pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

El a precizat că informaţiile privind victimele sunt în curs de verificare şi a îndemnat locuitorii oraşului să rămână în adăposturi, pe fondul unui atac cu drone în curs de desfăşurare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pe canalele locale de Telegram au fost postate fotografii şi înregistrări video ale unui incendiu care părea să afecteze cele două niveluri superioare ale unei clădiri, dar nimeni nu a raportat deocamdată victime. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.