”Regimul operaţiunii teroriste” instaurat sâmbătă la Moscova şi în regiunea Moscova, în timpul rebeliunii anulate a grupării paramilitare ruse Wagner a fost ridicată luni, anunţă primarul capitalei ruse Serghei Sobianin, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ridicăm toate restricţiile legate de implementarea regimului unei operaţiuni antiteroriste”, a anunţat într-o postare pe Telegram Serghgei Sobianin, care le mulţumeşte locuitorilor Moscovei pentru ”calm şi înţelegere”.

Piaţa Roţie a fost blocată duminică, la o zi după rebeliunea Wagner, relatează CNN.

Centrul Moscovei a fost blocat cu grilaje metalice, iar ofiţeri în domeniul securităţii erau prezenţi.

În weekend, Sobianin a anunţat o zi liberă luni, ”cu excepţia autorităţilor şi întreprinderilor cu foc coontinuu, complexului industrialo-militar şi serviciilor muncipale”.

Sobianin a anunţat că închiderea anului şocloar a fost reprogramată la 1 iulie, după ce festivităţile au fost anulate sâmbătă, din cauza rebeliunii Wagner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.