Regele Charles al Marii Britanii şi fiul său William, prinţul moştenitor, au salutat vineri oamenii care s-au strâns deja în faţa Palatului Buckingham din centrul Londrei, cu o zi înainte de ceremonia oficială de încoronare a monarhului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Charles a ieşit pe porţile palatului în maşina regală, apoi s-a oprit la jumătatea drumului pe Mall, bulevardul care duce către Buckingham, unde fanii deja au campat înaintea ceremoniei de sâmbătă.

Dând mâna cu supuşii zâmbitori, Charles a fost întâmpinat cu urale de "hip, hip, ura!" şi "God save the King!" de-a lungul marelui bulevard, care va fi o parte centrală a traseului procesiunii de sâmbătă.


"Nu prea se doarme, aşa am auzit", i-a spus William unei femei din mulţime, referindu-se la oamenii care şi-au instalat deja corturi şi care au creat o atmosferă de petrecere în ciuda ploilor torenţiale. "Mă rog să rămâneţi uscaţi", a adăugat prinţul moştenitor.



Membrii familiei regale au discutat cu oamenii din public şi au pozat pentru selfie-uri.

William a fost însoţit de soţia sa, Kate, în schimb regele a fost fără regina consoartă.

Joi, William şi Kate au mers cu metroul la un pub din Londra, unde s-au întâlnit cu clienţii obişnuiţi, jurnalişti şi întreprinzător, într-un alt eveniment publicitar înainte de încoronare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.